Multifunctionala laser este un dispozitiv indispensabil in cadrul unei companii corporate si nu numai. Aceasta indeplineste rolul unui copiator, scanner si fax, toate intr-un singur dispozitiv. Printarea documentelor, copierea lor, scanarea anumitor acte si trimiterea faxurilor sunt actiuni ce nu lipsesc niciodata din interiorul unei firme. Inainte de a achizitiona un astfel de echipament, afla tot ce trebuie sa stii despre multifunctionala laser.

Un lucru extrem de important este faptul ca imprimanta multifunctionala poate fi atat cumparata, cat si inchiriata. Inchirieri Imprimante pune la dispozitia clientilor o serie de pachete ce se pot adapta nevoilor oricarei firme. Pretul chiriei lunare include mai multe beneficii, printre care si asigurarea consumabilelor. Daca iti doresti inchirierea acesteia, acest lucru se poate face de pe siteul nostru.

 

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi o imprimanta multifunctionala laser?

Sunt cateva aspecte de care sa tii cont atunci cand vrei sa optezi pentru o multifunctionala. Acestea variaza de la echipament la echipament, iar din acest motiv trebuie sa arunci o privire la:

 • Cum se vor printa documentele – monocrom sau color;
 • Care sunt tehnologiile de imprimare – laser sau inkjet;
 • Care este formatul de tiparire – A3, A4, A5 sau alte tipuri in functie de necesitatile companiei tale;
 • Cum se face conectarea – prin cablu sau wireless la un calculator sau laptop;
 • Daca se imprimeaza fata-verso – acest lucru nu necesita intoarcerea foilor manual;
 • Care este rezolutia de imprimare – se estimeaza in DPI.

 

Afla tot ce trebuie sa stii despre multifunctionala laser! Care sunt functiile de imprimare ale acesteia?

Multifunctionala laser are mai multe functii, iar printre ele se numara:

 • Scanner-ul care permite scanarea oricarui document;
 • Fax-ul;
 • Printarea foto sau a imaginilor in diferite formate;
 • Fotocopiere – functie ce permite copierea xerox fara a fi nevoie de un calculator sau laptop;
 • Imprimare fata-verso;
 • Conexiune Wi-Fi.

 


📍Ești interesat/-ă să discuți cu noi? Ne găsești la numărul de telefon: 0751 016 607 și la adresa de mail office@inchirieri-imprimante.ro


 

Echipamentele precum multifunctionalele laser permit ca documentele tale sa fie in siguranta! Desi totul este digital, un calculator se poate strica oricand, iar cele in format fizic sunt exact ce ai nevoie. Bineinteles, foile se pot si ele deteriora, insa din acest motiv ai nevoie si de documente fizice, cat si digitale.

cu ce te poate ajuta Inchirieri Imprimante

Firma Inchirieri Imprimante se ocupa cu punerea in vanzare a multifunctionalelor, a imprimantelor simple  si copiatoarelor profesionale. De asemenea, ai posibilitatea de a apela si la inchirierea lor. Inchirierea vine cu cateva avantaje ce pot contribui la economisirea bugetului total al firmei tale, dar totul depinde de ceea are nevoie compania. In plus, daca ai inchiriat deja un echipament si vrei sa il achizitionezi, poti face oricand acest lucru.

Pachetele de baza, cele avansate si personalizate sunt concepute astfel incat sa satisfaca necesitatile companiilor corporate si nu numai. Oricare ar fi echipamentul de care ai nevoie si numarul de pagini printate sau copiate lunar, poti discuta cu echipa tehnica si ei te vor ajuta sa alegi un dispozitiv potrivit. Acum ca ai descoperit tot ce trebuie sa stii despre o imprimanta inainte de a face o alegere, care va fi urmatorul pas in dezvoltarea companiei tale?


📍Vrei să închiriezi o imprimantă multifuncțională? Vezi oferta noastră, aici.