Te-ai saturat sa repari imprimanta? sa cumperi tonere si piese?

Multifunctionale laser

Inchiriaz-o de la noi si ne ocupam de tot fara sa mai ai vreo grija

 

Vezi modele imprimante

Furnizăm servicii de închiriere imprimante multifuncționale laser și copiatoare de cea mai bună calitate în București și în toate orașele din România

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, este vital să menții ritmul și să te asiguri că echipamentele de birou sunt actualizate și funcționează eficient. O imprimantă multifuncțională este un echipament indispensabil în orice afacere, iar achiziționarea uneia poate fi costisitoare. Dar nu trebuie să vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ajuta!

Furnizăm servicii de închiriere imprimante multifuncționale și copiatoare de cea mai bună calitate în București și în toate orașele din România. Oferim cele mai bune echipamente de la branduri de top, cum ar fi HP, Canon, Xerox și multe altele. Indiferent de nevoile dumneavoastră de imprimare, suntem siguri că vom avea echipamentul potrivit pentru afacerea dumneavoastră.

Suntem mândri să furnizăm echipamente de cea mai bună calitate, împreună cu servicii excelente. Ne angajăm să vă oferim întotdeauna un serviciu prompt și eficient, astfel încât să vă puteți concentra asupra afacerii dumneavoastră fără a vă face griji cu privire la echipamentul de birou.

De asemenea, oferim și contracte personalizate de întreținere și reparații pentru a ne asigura că echipamentul dvs. funcționează întotdeauna la capacitate maximă.

Furnizăm servicii de închiriere multifuncționale laser și copiatoare în București și în toate orașele din România, oferindu-vă o soluție eficientă și economică pentru afacerea dumneavoastră.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre modul în care vă putem ajuta să îmbunătățiți afacerea dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă ajuta să aveți succes!

Multifunctionale laserScapi de grija tonerelor care sunt scumpe si nu tin atatea pagini cat sunt garantate

O afacere de succes nu poate functiona fara o multifunctionala. Aceste echipamente sunt indispensabile pentru o buna functionare a operatiunilor zilnice.

Produsele noi cu specificatii avansate au si preturi pe masura. Pe langa faptul ca atunci cand le achizitionezi au un pret extrem de ridicat, la fel sunt si consumabilele lor.

Daca bugetul pentru un astfel de echipament nu este intocmai generos, solutia ideala este o multifunctionala laser second hand sau o multifunctionala pe care o poti inchiria pentru o taxa lunara. Preturile pentru inchirierea unor multifunctionale sunt accesibile pentru orice tip de afacere, mai ales cele la inceput de drum.

In cazul unui volum mare de printare, scanare sau copiere, trebuie sa aveti in vedere costurile reduse pentru a nu ajunge sa platiti sume imense. O multifunctionala laser second hand sau o multifunctionala de inchiriat sunt optiunile cele mai bune pentru costuri minime si calitate garantata.

Inainte de a achizitiona o multifunctionala asigura-te ca stii ce cumperi!
Acest lucru implica volumul mare de tiparire (alb-negru, color sau ambele), calitatea documentelor pe care le vei tiparii si pretul consumabilelor.

In cazul in care iti doresti ca documentele sa fie foarte calitative si vrei sa-ti impresionezi clientii, alege o multifunctionala laser second hand in locul uneia inkjet.

Comparativ cu imprimantele de ultima generatie, multifunctionalele second hand sunt facute sa reziste, datorita acestui fapt se pot vinde din nou.

Aceste echipamente sunt vandute sau inchiriate de catre specialisti, care sunt siguri ca produsele sunt conforme. Poti cumpara sau chiar inchiria o multifunctionala de la tiparesc.com.ro pentru a lasa grija intretinerii si consumabilelor in taxa lunara de inchiriere.

Motive sa inchiriezi o multifunctionala laser second hand
– Taxa lunara de inchiriere mica in comparatie cu achizitia unei multifunctionale noi
– Consumabile gratuite
– Transport si montaj in locatia dorita
– Asistenta profesionala ori de cate ori ai nevoie
– Reparatie imediata pe loc sau inlocuirea echipamentului in caz de defectiune
– Cel mai mic cost de printare
– Ai acces la echipamente profesionale fara a cheltui o avere

Vrei sa descoperi ce echipament ti se potriveste?
Suna astazi la 0751.016.607 si lasa-ne sa te ajutam sa iei cea mai buna decizie.

LIVRARE GRATUITA

Livrare si instalare gratuita la adresa indicata

SUPPORT 24/7

Service si mentenanta efectuate in timp util

CONSUMABILE INCLUSE

Toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchirere

100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PEV