Te-ai saturat sa repari imprimanta? sa cumperi tonere si piese?

Inchirieri imprimante Botosani

Inchiriaz-o de la noi si ne ocupam de tot fara sa mai ai vreo grija

 

Vezi modele imprimante

Vorbeste cu noi sa vezi cum functioneaza serviciul nostru de inchiriere cu imprimante multifunctionale sau copiatoare in Botosani!
Suntem aici pentru a-ti oferi cele mai bune solutii si servicii personalizate pentru a-ti satisface nevoile de printare, scanare si copiere.

Echipa noastra este formata din experti in domeniu, cu experienta in furnizarea de servicii de inchiriere pentru companii de toate dimensiunile. Oferim cele mai noi modele de imprimante multifunctionale si copiatoare, cu o varietate de functii si caracteristici, astfel incat sa poti gasi echipamentul care sa se potriveasca nevoilor tale.

Inchirierea unei imprimante multifunctionale sau a unui copiator poate fi o solutie excelenta pentru companiile care doresc sa economiseasca bani si sa se concentreze pe activitatile lor principale.

Prin intermediul serviciului nostru, vei avea acces la cele mai recente modele de echipamente, fara a fi necesar sa faci investitii initiale mari sau sa te ingrijorezi de costurile de intretinere si service.

Personalul nostru specializat se va asigura ca echipamentul este livrat si instalat la locatia ta, si iti va oferi suport si consultanta in cazul in care intampini probleme cu echipamentul sau doresti sa schimbi un anumit aspect.

In plus, inchirierea unei imprimante multifunctionale sau a unui copiator poate fi o solutie mai ecologica decat achizitionarea unui echipament propriu, deoarece reduci cantitatea de deseuri generate de echipamentele care trebuie schimbate la fiecare cateva ani.

Deci, daca vrei sa vezi cum functioneaza serviciul nostru de inchiriere cu imprimante multifunctionale sau copiatoare in Botosani, nu ezita sa ne contactezi. Suntem aici pentru a-ti oferi cele mai bune solutii si pentru a-ti ajuta compania sa se dezvolte!

Inchirieri copiatoare, multifunctionale BotosaniScapi de grija tonerelor care sunt scumpe si nu tin atatea pagini cat sunt garantate

LIVRARE GRATUITA

Livrare si instalare gratuita la adresa indicata

SUPPORT 24/7

Service si mentenanta efectuate in timp util

CONSUMABILE INCLUSE

Toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchirere

100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PEV