Te-ai saturat sa repari imprimanta? sa cumperi tonere si piese?

Imprimante cu laser

Inchiriaz-o de la noi si ne ocupam de tot fara sa mai ai vreo grija

 

Vezi modele imprimante

Sunați-ne iar noi răspundem și vă ajutăm! Oferim servicii de închiriere imprimante multifuncționale și copiatoare de calitate, la standarde profesionale, fără compromisuri.

Într-o lume în care timpul este prețios, nu există nimic mai frustrant decât să întâmpinați probleme cu echipamentul de birou. La noi, înțelegem importanța unui echipament de birou fiabil și eficient, iar serviciile noastre de închiriere de imprimante multifuncționale și copiatoare sunt concepute pentru a vă ajuta să vă concentrați asupra afacerii dumneavoastră, fără să vă faceți griji cu privire la funcționarea echipamentului.

Oferim o gamă largă de imprimante cu laser, de la branduri de top, precum Toahiba, Kyocera,  și multe altele. Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastră sau de cerințele de imprimare și copiere, suntem siguri că avem echipamentul potrivit pentru dumneavoastră.

Dar serviciile noastre nu se opresc aici. Suntem mândri să oferim suport tehnic de înaltă calitate și asistență clienți, pentru a ne asigura că afacerea dumneavoastră rulează fără probleme. În plus, vă oferim întotdeauna cele mai bune prețuri și cele mai bune condiții de închiriere, fără să facem compromisuri cu privire la calitatea echipamentelor noastre sau a serviciilor noastre.

La noi, suntem dedicați să oferim servicii de închiriere de imprimante multifuncționale și copiatoare de cea mai bună calitate, la standarde profesionale, fără compromisuri. Sunați-ne și noi vom răspunde imediat, gata să vă ajutăm cu toate nevoile dumneavoastră de imprimare și copiere. Vă invităm să experimentați diferența pe care o putem face pentru afacerea dumneavoastră!

Inchirieri imprimante cu laserScapi de grija tonerelor care sunt scumpe si nu tin atatea pagini cat sunt garantate

LIVRARE GRATUITA

Livrare si instalare gratuita la adresa indicata

SUPPORT 24/7

Service si mentenanta efectuate in timp util

CONSUMABILE INCLUSE

Toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchirere

100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PEV