Te-ai saturat sa repari imprimanta? sa cumperi tonere si piese?

Inchiriere copiator

Inchiriaz-o de la noi si ne ocupam de tot fara sa mai ai vreo grija

 

Vezi modele imprimante

Printăm pentru succesul dumneavoastra! . Când nu faceți compromisuri chemati-ne pe noi . Experiența noastră o punem în slujba dumneavoastra.. Doriți calitate? Sunati-ne ! Cunoaștem exigențele dumneavoastra ! Servicii de imprimare specializate – și de reparare a imprimantelor închiriate.

La www.inchirieri-imprimante.ro lucram pentru succesul dumneavoastra, Suntem dedicati sa oferim cele mai bune servicii de imprimare, astfel incat sa va puteti concentra pe afacerea dumneavoastra fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Avem o vasta experienta in domeniul imprimarii si suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si tendinte in domeniu. Echipa noastra de profesionisti este pregatita sa va ofere cele mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra de imprimare.

Indiferent de tipul de imprimare de care aveti nevoie, suntem aici pentru a va ajuta. De la imprimarea documentelor de afaceri pana la materiale de marketing personalizate, avem tot ce va trebuie pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele.

Si pentru ca stim ca timpul este foarte important in afaceri, suntem mereu pregatiti sa livram comenzile dumneavoastra la timp si in cele mai bune conditii.

Daca sunteti in cautarea unui partener de incredere pentru inchiriere copiator, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici pentru a va oferi cele mai bune servicii de imprimare la preturi competitive, astfel incat sa puteti avea succes in afaceri fara niciun fel de grija in ceea ce priveste imprimarea.

Inchirieri copiatoareScapi de grija tonerelor care sunt scumpe si nu tin atatea pagini cat sunt garantate

Activitatea pe care o desfasoara un copiator nu se refera doar la copiere, ci si la printare si scanare. Inchirierea unui copiator scade costurile, dar mentine volumul de munca pentru firmele ce isi doresc sa nu investeasca prea mult in echipamente scumpe.

Inchirierea unui copiator reprezinta platirea unei sume strict pe consum. Adica, in momentul in care nu mai ai nevoie de copiator, il poti returna inapoi.

Serviciul de inchiriere a acestor tipuri de echipamente este sustinut de o echipa de suport care cunoaste foarte bine detaliile tehnice si avantajele inchirierii copiatoarelor, prezentandu-ti astfel o oferta care sa se plieze pe nevoile firmei tale.

Inchirierea copiatoarelor se face de catre profesionisti, specializati in domeniu, care asigura mentenanta si instalarea echipamentelor.

Cateva avantaje pe care inchirierea copiatoarelor le are in fata cumpararii lor

– Iti asiguram mentenanta copiatorului si tot ce tine de aceasta, respectiv: suport tehnic, consumabile, piese de schimb si hartia. Daca doresti sa nu mai ai grija functionarii corecte a copiatorului, alege sa inchiriezi unul! Instalarea si schimbarea pieselor din interior (daca este necesar) va si asigurata de noi, inclusa in pretul chiriei lunare, un pret accesibil pentru oricine.

– Daca volumul lunar de printare creste sau scade, abonamentul va fi adaptat in functie de nevoile tale.

– Pretul inchirierii este mult mai scazut comparativ cu cel al achizitionarii. Pe langa pretul per produs, trebuie sa te gandesti si la celelalte aspecte precum consumabilele, angajarea unei persoane care sa se ocupe de instalare, angajarea unei persoane care sa se ocupe de mentenanta, precum si pretul pentru piesele din interior. Dar, ce vei face daca iti vei incheia activitatea si nu mai ai nevoie de echipament?

Returul nu se poate face la firma de unde ai achizitionat produsul, asadar vei ramane cu echipamentul chiar daca nu mai ai nevoie. Aceasta grija este eliminata prin inchirierea copiatorului. Daca nu mai ai nevoie, contractul se incheie, iar grijile tale dispar!

LIVRARE GRATUITA

Livrare si instalare gratuita la adresa indicata

SUPPORT 24/7

Service si mentenanta efectuate in timp util

CONSUMABILE INCLUSE

Toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchirere

100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PEV