Te-ai saturat sa repari imprimanta? sa cumperi tonere si piese?

Inchirieri imprimante Ramnicu Sarat

Inchiriaz-o de la noi si ne ocupam de tot fara sa mai ai vreo grija

 

Vezi modele imprimante

Dacă te afli în Ramnicu Sarat și ai nevoie de o imprimantă multifuncțională sau copiator pentru afacerea ta, suntem aici pentru a te ajuta. Cu serviciul nostru de închiriere, poți beneficia de echipamente moderne și aproape noi, care îți vor îndeplini toate cerințele de imprimare, scanare și copiere. Dar cum funcționează de fapt serviciul nostru?

Este foarte simplu. În primul rând, ne poți contacta prin telefon sau prin email pentru a afla mai multe informații despre ofertele noastre și a ne comunica necesitățile tale. În funcție de solicitarea ta, îți vom oferi cele mai bune opțiuni de echipamente și tarife, astfel încât să te poți bucura de o imprimare de calitate la un preț accesibil.

După ce ai ales echipamentul potrivit, vom stabili o dată de livrare și de instalare. Te vei bucura de un echipament aproape nou, care a fost testat și verificat pentru a se asigura că funcționează în condiții optime. În plus, vei primi instrucțiuni clare de utilizare, astfel încât să poți utiliza echipamentul în cel mai eficient mod posibil.

În timpul perioadei de închiriere, poți solicita oricând asistență tehnică sau întreținere pentru echipamentul tău. Echipa noastră de profesioniști se va asigura că totul funcționează în mod corespunzător și că nu întâmpini nicio problemă.

Iar la sfârșitul perioadei de închiriere, tot ce trebuie să faci este să ne restitui echipamentul. Este atât de simplu și convenabil!
Așadar, dacă ai nevoie de o imprimantă multifuncțională sau copiator în Ramnicu Sarat, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a te ajuta și a-ți oferi cele mai bune soluții de imprimare pentru afacerea ta.

Inchirieri copiatoare, multifunctionale Ramnicu SaratScapi de grija tonerelor care sunt scumpe si nu tin atatea pagini cat sunt garantate

LIVRARE GRATUITA

Livrare si instalare gratuita la adresa indicata

SUPPORT 24/7

Service si mentenanta efectuate in timp util

CONSUMABILE INCLUSE

Toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchirere

100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PEV