Te-ai saturat sa repari imprimanta? sa cumperi tonere si piese?

Inchirieri imprimante Harghita

Inchiriaz-o de la noi si ne ocupam de tot fara sa mai ai vreo grija

 

Vezi modele imprimante

Vă invităm să descoperiți cum funcționează sistemul de închiriere a imprimantelor multifuncționale la firma noastră din Harghita. Suntem specializați în furnizarea de echipamente de birou de înaltă calitate și suntem mândri să fim un furnizor de încredere pentru multe afaceri din zonă.

Primul pas este să consultați gama noastră variată de imprimante multifuncționale și să alegeți modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Avem o gamă largă de echipamente performante, de la cele mai simple imprimante monocromatice până la cele mai avansate modele color, care pot fi utilizate pentru a îndeplini sarcinile de tipărire, scanare și copiere cu ușurință.

În al doilea rând, vă vom oferi o ofertă personalizată, care va include costul lunar de închiriere, precum și serviciile de mentenanță și asistență tehnică. Ne asigurăm că ofertele noastre sunt adaptate nevoilor dvs. și oferim prețuri competitive pentru a vă ajuta să economisiți bani și să îmbunătățiți eficiența biroului dvs.

În urma acceptării ofertei noastre, vom încheia un contract de închiriere care va stabili durata de închiriere și costurile implicate. În funcție de necesitățile dvs., puteți încheia un contract pe o perioadă determinată sau puteți opta pentru un contract de închiriere pe termen lung.

După încheierea contractului, echipa noastră vă va instala imprimanta multifuncțională și vă va oferi instrucțiuni de utilizare și asistență tehnică. În cazul în care întâmpinați probleme, suntem mereu disponibili să vă oferim asistență tehnică rapidă și eficientă.

Pe parcursul întregii perioade de închiriere, vă vom oferi servicii complete de mentenanță și asistență tehnică pentru a vă asigura că echipamentele dvs. sunt mereu în stare perfectă de funcționare și pentru a vă ajuta să evitați costurile neașteptate.

În concluzie, sistemul nostru de închiriere a imprimantelor multifuncționale este simplu și eficient. Vă invităm să ne contactați astăzi și să închiriați cele mai bune imprimante multifuncționale din Harghita de la noi. Suntem gata să vă ajutăm să economisiți bani și să îmbunătățiți eficiența biroului dvs.!

Inchirieri copiatoare, multifunctionale HarghitaScapi de grija tonerelor care sunt scumpe si nu tin atatea pagini cat sunt garantate

LIVRARE GRATUITA

Livrare si instalare gratuita la adresa indicata

SUPPORT 24/7

Service si mentenanta efectuate in timp util

CONSUMABILE INCLUSE

Toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchirere

100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PEV