Te-ai saturat sa repari imprimanta? sa cumperi tonere si piese?

Inchirieri Imprimante Multifunctionale si Copiatoare – București

Inchiriaz-o de la noi si ne ocupam de tot fara sa mai ai vreo grija

 

Vezi modele imprimante

Închirierea unei imprimante multifuncționale de la firma noastră din Bucuresti este un proces simplu și rapid. Primul pas este să ne contactați și să ne oferiți detaliile despre nevoile dvs. de imprimare. Vom discuta împreună despre opțiunile disponibile și vom identifica imprimanta multifuncțională care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

După ce am stabilit împreună imprimanta multifuncțională potrivită pentru dvs., vom întocmi un contract de închiriere care va include termenii și condițiile, precum și costurile implicate. Costurile de închiriere vor depinde de modelul de imprimantă multifuncțională ales și de durata de închiriere.

După semnarea contractului, vom livra imprimanta multifuncțională la adresa dvs. din Bucuresti și vom instala echipamentul. Vă vom oferi, de asemenea, instrucțiuni detaliate pentru a vă ajuta să utilizați imprimanta în mod corespunzător și pentru a vă asigura că puteți beneficia de toate funcțiile de imprimare, copiere și scanare.

Pe durata închirierii, vom fi mereu disponibili să vă oferim suport tehnic specializat și mentenanță gratuită. Dacă întâmpinați orice probleme cu imprimanta multifuncțională, nu ezitați să ne contactați și vom trimite un tehnician la adresa dvs. pentru a rezolva problema.

La sfârșitul perioadei de închiriere, vom veni să colectăm imprimanta multifuncțională de la adresa dvs. din Bucuresti. Dacă doriți să prelungiți perioada de închiriere sau să înlocuiți imprimanta cu un alt model, ne puteți contacta și vom discuta opțiunile disponibile.

În concluzie, închirierea unei imprimante multifuncționale de la firma noastră este un proces simplu și ușor. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre opțiunile disponibile și pentru a începe procesul de închiriere.

Te așteptăm la adresa Intrarea Gheorghe Simionescu 1, București 077190

Ne poți apela la numărul: 0751 016 607

Program de funcționare: L-V 9.00-17.30

Închirieri imprimante, copiatoare, multifuncționale Bucuresti

Servicii complete de inchiriere
Prima alegere pentru inchiriere de imprimante pe termen scurt sau lung in Bucuresti si imprejurimi.

Fie ca ai nevoie sa inchiriezi o imprimanta mica sau o flota de masini de productie performante, putem furniza o gama completa de echipamente de imprimare si copiatoare pentru a se potrivi tuturor nevoilor tale.

De asemenea, putem oferi unele dintre cele mai flexibile perioade de inchiriere, impreuna cu preturi complet transparente.

Pe langa livrarea si instalarea imprimantei inchiriate, o putem configura de asemenea la specificatiile tale, astfel incat sa fie totul pregatit. Toate imprimantele noastre inchiriate sunt livrate cu toner si consumabile precum hartia.
Acest lucru te asigura ca vei plati doar pentru ceea ce utilizezi in mod rentabil pe pagina sau pe un cost fix lunar pentru inchirieri de tiparire pe termen mai lung, daca este mai ideal pentru nevoile tale.

De ce sa optezi pentru inchirieri imprimante Bucuresti
Fara reparatii si costuri de intretinere
Inchirierea imprimantei vine cu toate nevoile de intretinere si reparatii incluse.
Suntem printre principalii furnizori Kyocera din Bucuresti
Solutiile noastre de afaceri ajuta companiile sa obtina vizibilitate si controlul intregii infrastructuri de documente pentru a reduce semnificativ costurile si a optimiza performantele.
Inchirieri-imprimante.ro ofera servicii de asistenta gratuita fara stres
Te asiguram ca tehnologia de imprimare nu intampina probleme prin managementul nostru proactiv. Inlocuim automat tonerul si consumabilele atunci cand este necesar si oferim intotdeauna servicii exceptionale pentru a ne asigura ca timpul de actualizare al dispozitivelor de imprimare este maximizat.

Serviciile noastre de imprimare gestionate au permis intreprinderilor sa identifice si sa reduca costurile de imprimare cu pana la 40% in fiecare an. De asemenea, a permis companiilor sa elibereze spatiul de birou, din cauza faptului ca nu mai au nevoie sa stocheze echipamente inutile si consumabile de tiparire.

Performanta de imprimare generala este acoperita prin serviciile complete de intretinere cu cerneala si tonerele incluse intr-o factura lunara rentabila.

Imprimare mobila

Incorporarea imprimarii mobile iti permite sa imprimi de pe orice dispozitiv prin e-mail, conexiune wireless sau prin mediul de lucru. Iti putem livra un serviciu de imprimare mobila care iti ofera tie si angajatilor tai posibilitatea sa imprimati de pe un smartphone sau tableta, indiferent daca va aflati departe de birou, acasa cu musafirii sau la un alt birou.

Scanare

Echipamentele noastre de scanare ofera cele mai noi tehnologii, oferind o captura de imagine de cea mai buna calitate din documentele tale.

Economiseste si controleaza costurile

Inchirierea imprimantelor permite intreprinderilor start-up, sezoniere sau in dificultate sa isi economiseasca banii si bugetul prin solutii de inchiriere moderne.

Oferta personalizata pentru tine

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de imprimare gestionate sau pentru a vorbi cu unul dintre specialistii nostri, suna astazi la 0751.016.607 sau contacteaza-ne prin formularul de contact din dreapta.

LIVRARE GRATUITA

Livrare si instalare gratuita la adresa indicata

SUPPORT 24/7

Service si mentenanta efectuate in timp util

CONSUMABILE INCLUSE

Toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchirere

100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PEV