Te-ai saturat sa repari imprimanta? sa cumperi tonere si piese?

Inchirieri imprimante Iasi

Inchiriaz-o de la noi si ne ocupam de tot fara sa mai ai vreo grija

 

Vezi modele imprimante

Vino sa vezi cum functioneaza serviciul nostru de inchiriere cu imprimante multifunctionale sau copiatoare aproape noi in Iasi!
Suntem aici pentru a-ti oferi cele mai bune solutii si servicii personalizate pentru nevoile companiei tale.

Inchirierea unei imprimante multifunctionale sau a unui copiator poate fi o solutie excelenta pentru companiile care doresc sa economiseasca bani si sa se concentreze pe activitatile lor principale. Noi iti oferim cele mai noi modele de imprimante multifunctionale si copiatoare, cu functii si caracteristici de ultima generatie, pentru a-ti asigura o experienta de printare, scanare si copiere de exceptie.

Echipamentul va fi livrat si instalat la locatia ta de catre personalul nostru specializat, iar costurile suplimentare pentru service si intretinere sunt incluse in pachetul de inchiriere. In cazul in care intampini probleme cu echipamentul sau doresti sa schimbi un anumit aspect, personalul nostru va fi mereu disponibil pentru a-ti oferi suport si consultanta.

Daca ai nevoie de imprimante sau copiatoare de calitate superioara pentru un timp limitat sau pentru un proiect specific, inchirierea este solutia ideala. Ai flexibilitatea de a alege un pachet de inchiriere adaptat nevoilor tale si te bucuri de avantajele unui echipament nou, fara sa investesti intr-unul propriu.

De asemenea, inchirierea unei imprimante multifunctionale sau a unui copiator poate fi o solutie mai ecologica decat achizitionarea unui echipament propriu, deoarece reduci cantitatea de deseuri generate de echipamentele care trebuie schimbate la fiecare cateva ani.

Deci, daca esti curios sa vezi cum functioneaza serviciul nostru de inchiriere cu imprimante multifunctionale sau copiatoare aproape noi in Iasi, nu ezita.

Închirieri imprimante, copiatoare, multifuncționale Iasi

LIVRARE GRATUITA

Livrare si instalare gratuita la adresa indicata

SUPPORT 24/7

Service si mentenanta efectuate in timp util

CONSUMABILE INCLUSE

Toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchirere

100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PEV