Te-ai saturat sa repari imprimanta? sa cumperi tonere si piese?

Inchirieri imprimante Sighisoara

Închirierea unei imprimante laser în Sighisoara vă poate oferi multe avantaje, inclusiv economisirea de bani și timp

 

Vezi modele imprimante

Ati auzit de serviciul nostru de inchiriere imprimante mutifunctionale in Sighisoara?

Există aceasta varianta de inchiriere disponibila pentru a vă asigura că imprimanta ce o folositi este întreținută corespunzător și că utilizați tonere de calitate superioară pentru o claritate superioara a printului.

Mentenanța și tonerul imprimantei sunt două aspecte esențiale pentru a asigura funcționarea adecvată a echipamentului și obținerea celor mai bune rezultate de imprimare.

Atunci când vine vorba de toner, noi ne asiguram că utilizați un toner de calitate superioară. Tonerele mai ieftine pot economisi bani inițial, dar în cele din urmă pot duce la rezultate de imprimare proaste și la nevoia de a înlocui cartușele de toner si aparatul mult mai devreme.

Cea mai buna varianta insa , pentru a avea totul inclus, este serviciul oferit de firma noastra de inchiriere imprimante multifunctionale ce cuprinde echipamentul in custodie, mentenanța, tonere de calitate superioara ale imprimantei multifunctional, identificarea și rezolvarea problemelor atunci când acestea apar ,livrarea si instalarea in locatia clientului, echipamente de ultima generatie, etc.

În concluzie, acest serviciu oferit de noi va ajuta sa scapati de orice preocupare legata de imprimanta multifunctionala care va functiona fara griji.

Inchirieri copiatoare, multifunctionale SighisoaraScapi de grija tonerelor care sunt scumpe si nu tin atatea pagini cat sunt garantate

LIVRARE GRATUITA

Livrare si instalare gratuita la adresa indicata

SUPPORT 24/7

Service si mentenanta efectuate in timp util

CONSUMABILE INCLUSE

Toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchirere

100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PEV