Echipamente de cea mai buna calitate direct de la producatori putin rulate

Mini Cart

Service (reparații) și consumabile pentru imprimantele închiriate

  • S-a stricat imprimanta multifunctional sau copiatorul si nu stiti pe cine sa sunati sau unde sa gasiti serviciul de reparatii de care aveti nevoie?
  • Aveti nevoie de consumabile si v-ati saturat sa cautati lunar pe toate site-urile ?
  • Tonerele si cartusele nu tin atat cat va garanteaza producatorul si sunt tot mai scumpe?
  • Ati platit putin pe imprimanta multifunctional insa se strica tot timpul iar consumabilele sunt costisitoare?
  • Copiatorul dumneavoastra da iar rateuri, prinde hartia si da erori?

 

Sunati-ne sa va rezolvam problemele ! Avem solutia perfecta!

 


Dacă v-ati confruntat vreodată cu astfel de probleme, nu trebuie să va faceti griji! Există o soluție la îndemână pentru a evita frustrările și pentru a asigura funcționarea corespunzătoare a echipamentului dumneavoastra de birou.
Apelati la serviciile noastre pentru imprimante multifunctionale /copiatoare și vom gasi solutia perfecta pentru dumneavoastra!

Vezi oferta noastră completă de închiriere de imprimante aici: https://inchirieri-imprimante.ro/shop/


 

De ce sa ne contactati pentru o colaborare?

1.Veti face Economie de bani: Una dintre cele mai mari beneficii ale închirierii unui copiator este economia de bani. În loc să cheltuiți o sumă mare pentru achiziționarea unui copiator nou, poți opta pentru un abonament lunar cu un preț foarte mic. Acest lucru vă permite să alocați resursele financiare în mod mai eficient.

  1. Veti avea Totul inclus: Cu închirierea unui copiator de la noi, vei avea totul inclus. Asta înseamnă că nu trebuie să va faceti griji cu privire la costurile pentru service, tonere, consumabile sau piese de schimb. Toate acestea sunt incluse în pachetul lunar.
  2. Veti avea un Service de încredere: Echipa noastră de tehnicieni experimentați este întotdeauna gata să vă asiste. Dacă copiatorul întâmpină probleme sau are nevoie de întreținere, nu trebuie decât să ne sunati, iar noi vom rezolva rapid și eficient orice problemă.
  3. Veti avea Actualizări constante: Prin închirierea unui copiator, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la tehnologia învechită. Noi ne asigurăm că veți avea întotdeauna acces la cele mai recente modele de copiatoare, astfel încât să puteți beneficia de cele mai bune caracteristici și funcționalități.
  4. Veti avea Flexibilitate: Dacă nevoile dvs. de imprimare sau copiere variază de la lună la lună, închirierea unui copiator vă oferă flexibilitatea de a ajusta capacitatea sau funcționalitățile în funcție de cerințele actuale ale afacerii sau ale biroului dvs.

consumabile pentru imprimante multifunctionale copiatoare

În concluzie, dacă copiatorul dumneavoastra a început să aiba rateuri sau aveti nevoie de un echipament de copiere și imprimare fără griji, nu ezitati să ne contactati pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de închiriere, care desigur includ si reparatii. Cu prețuri accesibile și un pachet complet de servicii, veti putea să va concentrati pe ceea ce contează cu adevărat în afacerea pe care o conduceti, lăsându-ne nouă grija copiatorului. Alegeti serviciile noastre și asigurati-va eficiența și productivitatea în ceea ce privește gestionarea documentelor!

Imprimantele multifuncționale sunt piesele de hardware ce nu pot să se strice și rămâne stricate mult.

Contactați-ne direct și solicitați informații fără obligații.

Tel: 0751016607

Email: office@inchirieri-imprimante.ro

Va asteptam cu drag pentru informatii!

Suna acum!