Hârtia este baza tipăririi și sunt multe tipuri de hârtie potrivite pentru imprimantă.

Hârtia este suportul pe care se imprimă textele, imaginile, dar și alte informații. Dimensiunile și tipurile de hârtie disponibile pentru imprimante sunt diferite și variate. 

Diverse formate de hârtie

Conform standardului internațional ISO 216, cele mai uzuale serii de dimensiuni de hârtie sunt cunoscute sub numele de formate A sau B.

Formatul cel mai des utilizat în România este A4 (297×210 mm) și A3 (297×420 mm), adica A3 reprezintă 2 coli A4, iar o hârtie A0 poate fi împărțită în două coli de hârtie A1, o hârtie A1 poate fi împărțită în două coli de hârtie A2 și așa mai departe.

sunt mai multe tipuri de hartie 

Vă oferim o gamă largă de imprimante care utilizeaza cele mai utilizate formate de hârtie, de la A4, A3 până la A6. 

 

Tipuri de hârtie

Cele mai frecvente tipuri de hârtie pentru imprimantele închiriate de compania noastră sunt:

Hârtia clasică pentru imprimante

Acest tip de hârtie este cel mai comun și este utilizat pentru o varietate de documente sau imagini, tipărite monocrom sau color. 

Hârtie foto

Acest tip de hârtie este conceput special pentru tipărirea de fotografii. Este disponibilă într-o varietate de finisaje, inclusiv lucios, semi-lucios și mat.

Hârtie specială

Acest tip de hârtie este utilizat pentru aplicații speciale, cum ar fi tipărirea de autocolante, etichete sau materiale publicitare. Pentru acest tip de hârtie contează foarte mult și gramajul. 


Alegerea hârtiei potrivite

Alegerea hârtiei potrivite pentru imprimanta dvs. depinde de o serie de factori, inclusiv dimensiunea, tipul și aplicația. Dacă nu sunteți sigur ce tip de hârtie să utilizați, contacți-ne pentru a vă recomanda imprimanta care răspunde nevoilor dvs. 

Avem o experiență de peste 25 de ani în piața de printing și reușim să găsim mereu cele mai bune soluții pentru clienții noștri. 

Pentru răspunsuri rapide, contacți-ne la numarul de telefon 0751016607 sau office@inchirieri-imprimante.ro