După pandemie, activitatea de la birou s-a mutat treptat acasa. Atunci când alegi o imprimantă pentru acasă, există câteva aspecte importante de luat în considerare pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere pentru nevoile tale.

Întotdeauna specialiștii noștri vă vor oferi cele mai bune soluții. Iată câteva aspectele de ținut cont pentru a lua decizia potrivită. 

ce imprimanta sa cumpar pentru acasa

Clarifică-ți nevoile de tipărire

Tipurile de documente: Ce tipuri de documente vei tipări cel mai des? Text simplu, documente colorate, fotografii sau alte materiale grafice?

Frecvența de tipărire: Cât de des vei folosi imprimanta? Ocazional, frecvent sau intensiv?

Alte funcții: Ai nevoie și de alte funcții, precum scanare, copiere sau fax?

 

Alege tipul potrivit de imprimantă

Probabil te întrebi: jet de cerneală sau laser?

Imprimante cu jet de cerneală: Sunt ideale pentru tipărirea de fotografii și documente colorate de înaltă calitate.

Sunt versatile și relativ ieftine, dar costul pe pagină poate fi mai mare decât la imprimantele laser.

Imprimante laser: Sunt mai potrivite pentru tipărirea de texte și documente monocromatice cu volum mare.

Costul pe pagină este mai mic decât la imprimantele cu jet de cerneală și sunt mai rapide în general.

 

Analizează costurile pe termen lung

Costul inițial: Înțelege costul inițial al imprimantei, dar nu uita să iei în considerare și costurile ulterioare, cum ar fi cele pentru cartușe sau tonere.

Costul pe pagină: Calculează costul pe pagină pentru tipurile de documente pe care le vei tipări cel mai des. Acesta poate varia semnificativ între diferitele modele de imprimante.

 

Documentează-te despre caracteristicile suplimentare

Conectivitate: Verifică ce opțiuni de conectivitate oferă imprimanta (USB, WiFi, Ethernet) și dacă este compatibilă cu dispozitivele tale.

Funcții suplimentare: Dacă ai nevoie de scanare, copiere sau fax, asigură-te că imprimanta are aceste funcții și că sunt simple și intuitive în utilizare.

Calitatea imprimării fotografice: Dacă dorești să tipărești fotografii de înaltă calitate, verifică specificațiile referitoare la rezoluție și calitatea imprimării foto.

 

Verifică spațiul disponibil din casă

Asigură-te că ai suficient spațiu pentru imprimantă și că aceasta se potrivește cu spațiul casei tale.

 

Verifică garanția și suportul tehnic

Asigură-te că imprimanta are o garanție adecvată și că există un suport tehnic disponibil în cazul în care întâmpini probleme sau întrebări.

Împreună cu un consultant, se vor analiza aceste aspecte și în funcție de nevoile și preferințele tale personale, vei primi cea mai bună soluție în materie de imprimantă pentru acasă. Imprimantele închiriate de la noi sunt versatile, ușor de utilizat, iar tehnicienii noștri îți vor asigura mereu suportul tehnic.  

Contactați-ne la adresa de email office@inchirieri-imprimante.ro sau la numărul de telefon, 0751.016.607.