O firma care doar ce si-a pus bazele si incearca pe cat posibil sa economiseasca din buget, nu va arunca niciodata banii pe fereastra. Lucrurile cu adevarat importante vor fi achizitionate noi, second hand sau chiar inchiriate. Printre cele inchiriate se numara si imprimantele, multifunctionalele sau copiatoarele. Inchirierile acestor dispozitive atat de necesare sunt solutii optime pentru firmele la inceput de drum.

Ai nevoie de o imprimanta, o multifunctionala sau un copiator, oricare ar fi domeniul de activitate al firmei tale. La un moment dat vei lista contracte, documente in numar mare sau chiar te poti axa pe domeniul de printing. Pentru acestea o imprimanta de mici dimensiuni precum cea de uz personal, nu va face fata si vei pune pe pauza modul in care angajatii tai lucreaza.

O imprimanta de dimensiuni mici are o capacitate mica de printare per minut, spre deosebire de cele profesionale cu pana la 45 de pagini intr-un singur minut. Solutia pentru a nu plati costuri prea mari pentru o imprimanta profesionala este cu certitudine inchirierea ei. Acest serviciu este oferit de catre compania Tiparesc. Pe site-ul tiparesc.com.ro ai la dispozitie toate serviciile la care poti apela, inclusiv cumpararea unei imprimante.

Copiatoare profesionale, multifunctionale sau imprimante, toate se pot inchiria cu diferite pachete. In functie de numarul paginilor printate lunar, monocrome sau colore, cat si de specificatiile necesare, pachetele variaza si reprezinta solutii optime pentru firmele la inceput de drum. Atat o firma sau o societate nou infiintata, cat si una cu experienta pot apela la acest tip de servicii.

Domeniile in care este necesara o imprimanta, un copiator sau o multifunctionala sunt toate. Spre exemplu, intr-o companie de mari dimensiuni, contractele sau documentele in numar mare nu pot fi printate cate o pagina la cateva secunde. Acest lucru presupune un timp mare de asteptare, urmat de volumul scazut de munca si uneori chiar lipsa de rabdare a clientilor. Oricare ar fi domeniul, totul trebuie sa se petreaca repede.

Site-ul tiparesc.com.ro iti ofera informatii legate de pachetele de baza, pachetele avansate sau personalizate. Nevoile firmei tale sunt puse pe primul plan, iar in acest fel nu vei ajunge sa platesti pentru ceva ce nu utilizezi. Se va face un pret al chiriei lunare pentru orice dispozitiv, care este influentat de volumul lunar de printare, tipul de foi si culorile in care se va printa.

In cazul in care nu stii ce sa alegi, echipa iti va oferi consiliere pentru alegerea echipamentului potrivit. Managementul documentelor este un pas foarte important, pas care va conta pe perioada lunga in ceea ce priveste bugetul. Instalarea si livrarea echipamentului se va face la sediul firmei, urmand ca tot personalul sa fie instruit pentru a-l putea folosi in conditii ideale.

Inchirieri imprimante ofera solutii optime pentru firmele la inceput de drum, cat si pentru cele cu vechime! Intra aici, studiaza pachetele si vezi ce se potriveste mai bine pentru firma ta. De asemenea, poti cere si un pachet personalizat pentru nevoile societatii tale.