Orice societate sau birou are nevoie de o imprimanta. In fiecare zi sunt necesare tiparirea documentelor, copierea lor, uneori trimiterea catre importanti asociati ai firmei si in acest caz o astfel de imprimanta este absolut necesara. De obicei, volumul de printare lunar este unul ridicat in cazul birourilor, iar daca activezi in domeniul printing, cu atat mai mult ai nevoie de un astfel de dispozitiv. Serviciul de inchirieri imprimante disponibil pentru toate afacerile vine si in ajutorul tau!

Daca pana acum te gandeai ca imprimanta are un cost mare si nu poti beneficia de ea, afla ca inchirierea uneia este cea mai buna solutie! Echipamentele de acest tip au costuri reduse de inchiriere si serviciul respectiv este de folos oricarei afaceri. Fie ca esti nou in domeniu si doar ce ti-ai deschis o firma sau ai ani buni pe piata si doar vrei sa economisesti bugetul, in orice situatie inchirierea reprezinta o solutie.

Inchirierea unei imprimante vine cu o serie de avantaje pe care evident, cumpararea ei nu le are. Totusi, la compania Tiparesc ai posibilitatea de a achizitiona echipamentul dupa expirarea perioadei de inchiriere. Pretul chiriei lunare include mai multe beneficii, pe care le vei afla mai jos.

De la inchiriere pana la achizitie nu este decat un pas, insa vice versa nu este posibil. Odata ce ai cumparat echipamentul, acesta iti revine si chiar daca nu mai ai nevoie de el nu ai ce face decat sa il vinzi sau pastrezi. Pretul bineinteles ca nu va mai avea aceeasi valoare, iar din acest motiv este bine sa te gandesti de mai multe ori inainte de a cumpara.

Serviciul de inchirieri imprimante disponibil pentru toate afacerile vine de la Tiparesc. Pe site-ul tiparesc.com.ro ai la dispozitie mai multe pachete dintre care poti alege. In functie de volumul lunar de printare al firmei, societatii sau biroului tau poti alege pachetele de baza, cele avansate sau personalizate.

De ce inchirierea?

In primul rand, pretul este punctul forte al acestui serviciu.  Intr-o suma modica lunara sunt incluse consumabilele, suportul tehnic, mentenanta si un numar de copii lunar. De asemenea, la inchiriere se va instrui personalul, echipamentul se instaleaza, iar transportul si livrarea sunt gratuite.

In al doilea rand, daca se intampla ca imprimanta sa nu mai faca fata cerintelor firmei tale, se poate schimba oricand. Poti alege fie o imprimanta cu mai multe functii, fie una cu mai putine. Din fericire, acest lucru iti permite multa flexibilitate. In cazul in care una sau mai multe piese din interior necesita schimbare, serviciul tehnic va ajunge imediat si va inlocui piesele.

Pretul mic al chiriei lunare este cu mult mai scazut decat pretul de achizitie. Daca apelezi la serviciul de inchirieri imprimante de la Tiparesc, ai posibilitatea de a achizitiona ulterior echipamentul. In acest fel poti testa daca se potriveste sau nu cu cerintele societatii pe care o detii. Aceasta solutie este ideala pentru toate firmele ce vor sa economiseasca din bugetul initial.