Multifunctionalele sunt exact ce ai nevoie pentru a functiona intr-un mod optim. Acestea indeplinesc rolul unui copiator, imprimanta si fax intr-un singur dispozitiv. Fiind un echipament mare, multifunctionala are si un pret pe masura daca iti doresti sa o achizitionezi. Desigur, exista si optiunea ce include o multifunctionala laser second hand pentru orice intreprindere. Astfel, daca nu ai un buget prea mare pentru un dispozitiv atat de eficient, poti apela la cele la mana a doua.

O multifunctionala laser este ideala pentru orice tip de afacere. Nu mai trebuie sa iti faci griji ca ai nevoie de un copiator sau de un fax, deoarece multifunctionala la inglobeaza pe toate. Atunci cand stii ca ai nevoie de un astfel de echipament, trebuie sa analizezi costurile pe care esti dispus sa le suporti. O multifunctionala laser noua are preturi destul de mari pe care poate nu iti permiti sa le platesti si ai o alta solutie. Cele second hand se comporta la fel de bine ca cele noi, au specificatii identice si unele au si cateva piese schimbate pentru a functiona mai bine.

Achizitia unei multifunctionale presupune analize indelungate pe care trebuie sa le faci la societatea ta. Trebuie sa analizezi volumul lunar de printare, modul in care printeaza si calitatea documentelor. Cele laser au o calitate inalta fata de cele inkjet (cu jet de cerneala) si se potrivesc tuturor societatilor sau birourilor. Asadar, o multifunctionala laser second hand este ideala pentru cei care vor calitate la costuri mici.

Nu te lasa pacalit de categoria produsului! Daca se numeste “second hand” nu este neaparat sa fi fost folosita de prea multe ori. Chiar si dupa o singura utilizare, tot second hand este. In acest caz, poti apela cu toata increderea la un astfel de echipament. Mariile companii au fabricat multifunctionale care sa isi indeplineasca sarcinile o perioada lunga de timp. Din acest motiv, foarte multe multifunctionale second hand functioneaza mai bine decat cele noi.

Daca esti la inceput de drum, echipamentele mari la mana a doua iti pot pune pe picioare afacerea. Cheltuielile pot fi reduse in unele cazuri, la fel ca si la aceste multifunctionale. Ai posibilitatea de a investi o suma minima si profitul sa fie unul mare. Spre exemplu, daca esti o societate de tipul printing, ai nevoie de o multifunctionala in loc de trei echipamente. Poti efectua copii, printari sau sa trimiti faxuri la o calitate inalta cu o multifunctionala laser second hand.

Un alt avantaj in cazul multifunctionalelor second hand este pretul consumabilelor. Daca acestea sunt noi, pretul consumabilelor va fi mai mare. Din moment ce multifunctionala este la mana a doua, consumabilele vor avea un cost considerabil redus. Multifunctionalele second hand sunt utile si pentru a te hotari in viitor ce echipament ai nevoie. Daca cea second hand te-a multumit, cu siguranta vei apela la acelasi model dar nou.

O multifunctionala laser second hand este potrivita pentru orice tip de intreprindere, dar mai ales pentru cele la inceput de drum.