Foarte putine firme au alocat un buget mare pentru un aspect precum cel al copiatoarelor. Acestea pot fi achizitionate la un pret relativ mare si pe langa pretul achizitiei mai exista si costuri suplimentare. Un copiator este esential intr-o intreprindere, deoarece mereu va fi necesara copierea mai multor documente. Copiatoarele profesionale pot copia mai multe pagini intr-un minut, acest lucru fiind benefic pentru volumul de munca al angajatilor.

Pretul este cel care face diferenta intre achizitie si inchiriere, dar exista si alte avantaje. Inchirierea unui copiator va ajuta la restrangerea bugetului firmei. Astfel, in pretul chiriei lunare vei beneficia de consumabile, instalare si inlocuirea pieselor de schimb. Mentenanta este de asemenea inclusa in pretul chiriei lunare care va fi unul foarte mic.

Oricare firma are nevoie de copierea unor acte sau diferite documente. Daca firma activeaza in domeniul copy center, cu atat mai mult vei avea nevoie de un copiator profesional. Acesta va reduce din timpul de asteptare al clientilor, avand capacitatea de a copia foarte multe pagini intr-un singur minut.

Un copiator profesional nu permite formarea unor cozi interminabile pentru o mapa, un contract sau un anunt. Clientii vor pleca multumiti, iar angajatii nu vor fi nevoiti sa se opreasca din activitatile obisnuite. Fie ca este necesara copierea unei pagini A3 sau a unor documente A4, un copiator profesional va fi cel mai potrivit pentru acestea.

Inchirierea copiatoarelor este o solutie pe termen lung, dar si pe termen scurt. Aceasta nu trebuie privita drept o solutie de avarie, ci una in scopul restrangerii bugetului. Pot fi folosite oricat este necesar si odata cu incetarea nevoilor unui astfel de echipament, acesta se poate returna. Spre deosebire de achizitia unui copiator, inchirierea face posibila returnarea fara costuri sau acte suplimentare. Totul consta in returnarea echipamentului in aceleasi conditii ca si la primire.

Angajatorul trebuie sa dea dovada de interes si pentru angajati. Desi faptul ca opresti un angajat din munca obisnuita pentru a copia un document, acesta va fi nevoit sa astepte – ceea ce nu este deloc placut. Inchirierea sau achizitionarea unui copiator care sa le reduca din timpul de asteptare ii va multumii cu siguranta. Faptul ca angajatul stie ca este important si ca starea lui de spirit este un aspect esential, dorinta lui de a-si indeplinii sarcinile va fi si mai mare/.

Inchirierea copiatoarelor presupune un pret foarte mic, accesibil pentru orice companie. Acest proces nu este destinat doar firmelor cu un buget restrans, ci si a companiilor. Daca este un aspect care poate reduce din costuri, de ce sa nu apelezi la el? La fel se intampla si in cazul copiatoarelor. Inchirierea este foarte accesibila si toti angajatii vor fi instruiti in scopul utilizarii corecte, dar il poti achizitiona pentru a-l folosi cum doresti.

Copierea documentelor si stocarea lor intr-un anumit loc nu a fost niciodata mai usoara! Iti oferim posibilitatea de a inchiria astfel de echipamente intr-un timp scurt, fara prea multe facturi sau griji!