Achizitionarea unei imprimante profesionale este una dintre cele mai eficiente operatiuni pe care o poti face pentru afacerea ta. Din fericire exista o multime de modele de imprimante care pot satisface nevoile firmei tale.  Aceste dispozitive pot fi inchiriate sau cumparate, in functie de bugetul pe care il ai disponibil. Imprimanta este cea mai buna alegere hardware pentru o afacere!

 

Capacitatea unei imprimante profesionale

O imprimanta profesionala are capacitatea de a printa pana la 45 de pagini intr-un singur minut. Acest lucru are o mare contributie asupra volumului de munca pe care il au de indeplinit angajatii. Utilizarea imprimantei profesionale inseamna cresterea eficientei angajatilor si reducerea din timpul de asteptare al clientilor. Asadar, o astfel de achizitie este foarte importanta si benefica pentru afacerea ta.

Dimensiunile societatii pe care o detii nu au relevanta, pentru ca documentele vor fi necesare intotdeauna. Online-ul ne-a oferit posibilitatea de a trimite in format electronic documentele, insa uneori este nevoie de ele si in format fizic. Pentru acestea, evident ai nevoie de o imprimanta. Daca nu vrei sa astepti minute in sir pentru printarea unui document, o imprimanta profesionala este varianta ideala!

Imprimanta – cea mai buna alegere pentru o afacere!

 

Bugetul

Bugetul pe care il acorzi acestui aspect este cel care va influenta achizitia. Totusi, daca vrei sa beneficiezi in acelasi timp de un model nou si performant, dar bugetul nu este prea mare, inchiriaza o imprimanta! Serviciul de inchirieri imprimante este disponibil prin intermediul siteului nostru. Aici vei descoperi o gama larga de astfel de dispozitive si il poti alege pe cel mai eficient pentru nevoile firmei tale.

Apelarea la serviciul inchirieri imprimante presupune un contract pe o perioada nedeterminata, cand vei utiliza in voie aparatul inchiriat. Schimbarea lui este posibila oricand, daca acesta nu se mai pliaza pe necesarul firmei tale. Inainte de a contacta acest serviciu, asigura-te ca stii care este volumul lunar de printare. In functie de acest aspect, vei putea alege performantele imprimantei.

 


📍Ești interesat/-ă să discuți cu noi? Ne găsești la numărul de telefon: 0751 016 607 și la adresa de mail office@inchirieri-imprimante.ro


 

Tehnologiile de ultima generatie ale imprimantelor care pot printa intre 20 si 45 de pagini intr-un minut sunt cele de care ai cea mai multa nevoie! Trebuie sa printezi repede un contract pe care sa i-l oferi unui partener? Intr-un singur minut poate fi inmanat acestuia, fara prea multe batai de cap! In chiria lunara vei beneficia inclusiv de consumabile, fara de care imprimanta nu poate functiona.

imprimanta - utila intr-o afacere

Avantajele inchirierii imprimantelor

Consultanta si suportul tehnic sunt si ele incluse in chiria lunara, pentru ca firma sa se asigure ca alegi ceva potrivit pentru societatea sau biroul tau. Gratuit, te vei putea bucura de instruirea personalului in ceea ce priveste utilizarea imprimantei, cat si de transport.

Cu alte cuvinte, daca doresti sa reduci din cheltuielile firmei si in acelasi timp sa beneficiezi de cele mai bune dispozitive, inchirierea este solutia! Costuri mici si eficienta crescuta pentru angajati, cat si clienti multumiti – acestea vor fi rezultatele inchirierii unei imprimante.   Nu uita ca o imprimanta este cea mai buna alegere pentru o afacere!


📍Vrei să închiriezi o imprimantă multifuncțională? Vezi oferta noastră, aici.