Când discutăm de tipărirea plicurilor la imprimantă, este esențial să alegi dimensiunile potrivite pentru a asigura că documentele tale se potrivesc și arată profesionist. Iată câteva informații utile despre dimensiunile plicurilor pentru tipărirea la imprimantă:

Dimensiuni Standard

Majoritatea imprimantelor sunt compatibile cu dimensiunile standard ale plicurilor, care sunt măsurate în milimetri (mm). Unele dintre dimensiunile standard includ DL (110 x 220 mm), C5 (162 x 229 mm) și C4 (229 x 324 mm).

Formate plicuri pentru tiparire imprimanta
Formate plicuri pentru tiparire imprimanta

Compatibilitatea cu imprimanta

Asigură-te că plicurile pe care le alegi sunt compatibile cu imprimanta închiriată de la noi. Unele imprimante pot avea restricții în ceea ce privește dimensiunile plicurilor pe care le pot manipula, sfatul nostru este să discuți specificațiile tehnice ale imprimantei înainte de achiziționare împreună cu specialistul nostru.

Tipuri de plicuri

Există diferite tipuri de plicuri disponibile, cum ar fi plicurile cu fereastră sau fără fereastră. Asigură-te că alegi tipul potrivit pentru nevoile tale și că dimensiunile ferestrei se potrivesc cu adresa destinatarului.

Testarea preliminară

Înainte de a tipări pe plicuri în cantități mari, este recomandat să faci un test de tipărire pe un singur plic pentru a te asigura că setările sunt corecte și că rezultatul final este conform așteptărilor tale.

Ajustarea setărilor de tipărire

În funcție de dimensiunile plicurilor și de imprimanta ta închiriata, ar putea fi necesar să ajustezi setările de tipărire pentru a asigura că documentele sunt aliniate corect și că nu există probleme de blocare a hârtiei.

Dimensiuni plicuri , C si D

Alegerea dimensiunilor potrivite ale plicurilor pentru imprimare face o diferență semnificativă în procesul tău de corespondență și contribui la obținerea unor rezultate profesionale și eficiente. Asigură-te că iei în considerare aceste informații utile atunci când selectezi plicurile pentru utilizarea lor cu imprimanta ta închiriată.

Contactați-ne la adresa de email office@inchirieri-imprimante.ro sau la numărul de telefon, 0751.016.607.