Daca v-ati saturat sa cumparati consumabile scumpe ,daca v-ati saturat sa reparati imprimanta sau multifunctionalul , daca doriti sa nu mai aveti nici o grija in privinta copiatorului exista o solutie foarte simpla : * inchirierea echipamentului cu service-ul inclus *

Imprimantele , multifuncționalele sau copiatoarele sunt extrem de importante în orice firma. Este foarte usor si simplu sa lucrezi cand detii un astfel de echipament care intruneste mai multe dispozitive separate si de care se ocupa o echipa profesionista .

Inchiriati O Imprimanta ,Un Multifuncțional Sau Un Copiator Si Scapati De Griji .

Intr-un pret minim de închiriere, aveți incluse : cheltuielile de exploatare, manopera pentru reparații și întreținere, deplasările, instalarea pe calculator și instructajul personalului . Pt a printa ,copia sau scana documente de o calitate ireproșabilă, vă recomandăm acest tip de serviciu ce include echipamente profesionale.

În zilele noastre ,in orice birou este mereu nevoie de o imprimanta , multifunctional sau copiator .Nu toate firmele au un volum zilnic de mii de pagini. de asemenea nu toată lumea își permite să cumpere un multifunctional profesional care sa ii scape de griji si sa asigura calitatea documentelor printate copiate sau scanate.

Pentru toate aceste firme există o soluție mult mai bună, mai precis închirierea unui multifunctional,unei imprimante sau a unui copiator In principiu trebuie să aveți foarte mare grijă de unde închiriați acest aparat ce servicii sunt incluse în preț si ce calitate are aparatul inchiriat in asa fel incat sa poate face fata cu brio cerintelor d-voastra .

Cine are nevoie de serviciile de închiriere imprimante si multifunctionale?

Simplu ,eficient si avantajos .Acest serviciu de inchiriere se potriveste tuturor celor care au nevoie sa copieze ,sa printeze si sa scaneze pe echipamente profesionale la niste preturi foarte bune. Putem discuta despre firme de toate dimensiunile micii, medii si mari ( scoli ,spitale ,birouri de avocatura ,notariate ) etc dar și multe astfel de locuri care au nevoie intr-o anumită perioadă de un astfel de echipament .

Inainte sa inchiriezi un multifuncțional trebuie să cunoști câteva detalii despre activitatea ta:
• în primul rând trebuie să știi estimativ câte pagini urmează să fie printate si copiate în fiecare luna.
• De asemenea trebuie să ai în vedere daca vei printa si copia doar alb-negru sau color ?
• Trebuie luata in calcul si dimensiunea dorita pt copiere printare si scanare A4, A3, etc caci nu toate multifunctionalele permit același lucru .
• Acestea sunt doar câteva amanunte de care trebuie să țineti cont atunci cand doriti sa inchiriati un echipament .