Imprimantele au o deosebita importanta in pornirea si mentinerea oricarei afaceri. Sunt o solutie pe termen lung si contribuie la buna functionare a unei societati sau birou. Acest tip de imprimante, specifice afacerilor, sunt cele de dimensiuni mari. Imprimantele mari au o capacitate mare de printare si un pret pentru multiplele specificatii. Motiv pentru care, ar trebui sa te intrebi de ce sa apelezi la serviciul de inchirieri imprimante.

Acest serviciu dispune de numeroase avantaje care vin in scopul reducerii costurilor. Daca esti la inceputurile afacerilor si iti doresti limitarea bugetului, inchirierea imprimantei este unul dintre cele mai importante. Pretul unei imprimante de mari dimensiuni este destul de mare, avand in vedere capacitatile unui astfel de echipament. Bineinteles, pretul este justificat, dar inchirierea lor poate reduce din costuri pe termen lung.

Achizitionarea unei imprimante nu are un singur pret, ci pe langa acesta se mai adauga si consumabilele, instalarea echipamentului si asigurarea mentenantei. Imprimanta nu presupune doar cumpararea ei si atat. Trebuie in permanenta sa fie verificata si monitorizata pentru a functiona corect si sa te asiguri ca mereu dispui de suficiente consumabile. Daca afacerea ta este una de tip printing, cu atat mai mult trebuie sa oferi o atentie sporita consumabilelor.

De ce sa apelezi la serviciul de inchirieri imprimante:

  • Asigurarea consumabilelor (fara hartie)
  • Asigurarea mentenantei
  • Instalare
  • Instruire personal
  • Schimbarea echipamentului la nevoie
  • Pret redus
  • Inlocuirea pieselor de schimb
  • Transport si livrare

In chiria lunara pe care o platesti pentru echipamentul dorit, ai incluse mai multe servicii, respectiv cele de mai sus. Unul dintre cele mai importante servicii pe care le oferim este instruirea personalului. Echipa noastra se va asigura ca toti utilizatorii vor sti sa foloseasca echipamentul, fara sa produca distrugeri sau sa il blocheze. Acest serviciu nu este inclus atunci cand achizitionezi o imprimanta, iar din acest motiv este mai ulil sa o inchiriezi.

Piesele de schimb si inlocuirea echipamentului daca este necesar reprezinta un alt mare atu pe care il are inchirierea. Daca se defecteaza o piesa din interior, ai nevoie de personal calificat pentru a efectua schimbarea. Pe de alta parte, daca echipamentul nu mai indeplineste cerintele firmei si l-ai cumparat, nu il poti returna. Inchirierea imprimantelor ar ca scop reducerea costurilor si ajutarea clientului in a lua decizii. De pilda, daca doresti sa cumperi neaparat o imprimanta si nu stii pe care sa o alegi, o poti inchiria, vezi cum functioneaza si daca este pe placul tau, apoi o poti cumpara.

Imprimantele profesionale sunt absolut vitale pentru buna functionare a afacerii tale. Mereu vei avea cate ceva de printat in ceea ce priveste actele. Domeniul in care activezi este un alt criteriu important in alegerea imprimantei, acesta fiind cel care arata de ce echipament ai nevoie.

Specificatiile si caracteristicile imprimantelor vor influenta pretul chiriei lunare, la fel si pretul achizitiei. Trebuie mai intai sa stii de ce ai nevoie, apoi sa te hotarasti asupra unei decizii. De ce trebuie sa apelezi la serviciul de inchirieri imprimante? Pentru cea mai buna evolutie a companiei tale!