Probabil ai auzit deseori de copiatoare si stii deja ca acestea nu fac altceva decat sa copieze documentele. Copiatoarele sunt dispozitive de care au nevoie numeroase intreprinderi, fiind extrem de utile daca volumul de copiere este mare. Acestea pot copia pana la 45 de pagini intr-un singur minut, lucru ideal pentru firmele mari. Calitatea superioara a copierii este cea care distinge in cazul copiatoarelor. Desi pretul lor este mare, poti apela la inchirierea lor.

Copierea documentelor este constanta in numeroase firme sau societati. In functie de volumul lunar de copiere se alege si dispozitivul. La compania Tiparesc ai posibilitatea de a alege dintre 3 pachete. Acestea sunt pachetele de baza, cele avansate si cele personalizate. Fiecare dintre ele au mai multe avantaje, insa alegerea ramane la latitudinea firmei.

Beneficiile unui copiator incep cu viteza cu care acesta copiaza. Intr-un singur minut poti avea deja copiate 45 de pagini. In acest fel, niciun angajat al firmei nu trebuie sa astepte o vesnicie pana la finalizarea documentelor. De cealalta parte, asteptarea clientilor sau a partenerilor de afaceri este redusa la minimum pentru copierea actelor.

Copiatoarele au preturi ridicate, dar poti apela la inchirierea lor. Firma Tiparesc se ocupa in totalitate de beneficiile pe care le au clientii in urma serviciului de inchirieri copiatoare. In pretul chiriei lunare ai parte de cele mai noi aparaturi, intr-o suma redusa. Acesta include consumabilele, inlocuirea pieselor necesare din interiorul echipamentului, instalarea si instruirea personalului.

In momentul in care ai apelat la inchirierea copiatoarelor, grija ta privind consumabilele si mentenanta echipamentelor poate fi uitata! In fiecare luna iti vor fi asigurante consumabilele in functie de volumul lunar de copiere. Din acest motiv, inainte de a inchiria un copiator va trebui sa faci o analiza a acestei situatii. Daca nu stii exact ce dispozitiv sa alegi, profesionistii in domeniu se vor ocupa de indrumarea ta catre un echipament potrivit.

Copiatoarele profesionale au o lunga durata de viata. Daca vrei sa dai dovada de profesionalism, cu atat ai mai multa nevoie de un echipament performant si eficient. Pretul de achizitie este unul destul de mare, dar inchirierea acestuia reprezinta solutia. Nu este o idee pe pe termen scurt, asadar poti oricand sa apelezi la acest serviciu.

Pentru o lunga perioada de timp poti economisi foarte mult din bugetul firmei tale. Fie ca ai o firma abia infiintata sau te afli pe piata de mult timp, in ambele situatii te poti bucura de costuri reduse ale copiatoarelor. Cu o suma modica lunara poti avea toate functiile dorite intr-un echipament eficient si rapid. In plus, daca la finalul perioadei de inchiriere doresti achizitionarea copiatorului, acest lucru este posibil.

Firma Tiparesc iti ofera consultanta in alegerea pachetului potrivit pentru firma ta, cat si in alegerea dispozitivului. Orice problema tehnica apare pe parcursul perioadei de inchiriere, expertii vor veni in cel mai scurt timp sa o solutioneze. Pe toata perioada vei beneficia de mentenanta, iar la inceput tot personalul va fi instruit catre folosirea corecta a copiatorului.