Fiecare firma are nevoie de o imprimanta. Mereu vor fi documente de printat, asadar nu poti spune ca nu vei apela la un astfel de echipament. Imprimantele au specificatii si functionalitati diferite, ceea ce le face diferite si in vederea pretului. Pentru a economisi din bugetul tau, poti alege inchirierea imprimantei si nu achizitionarea acesteia. In urmatoarele randuri iti vom povesti despre ce trebuie sa stii despre inchirierea unei imprimante, pentru a face alegerea corecta.

Imprimantele sunt clasificate dupa mai multe criterii, in functie de scopul lor, procedura prin care imprima, rapiditate sau dimensiunile hartiei. Sunt trei tipuri de imprimante la care poti apela: imprimantele laser, cu jet de cerneala sau cele matriceale. Cele din urma sunt cele mai rar utilizate, avand rezultate mediocre. Imprimantele laser si cu jet de cerneala fac parte din categoria dispozitivelor de iesire indispensabile dintr-o firma, societate sau birou.

Pretul unei imprimante profesionale este destul de ridicat, la fel si celelalte costuri ce tin de acest echipament. Imprimantele au nevoie de consumabile, piese de schimb, trebuiesc instalate si de asemenea si personalul sa fie instruit in ceea ce priveste folosirea lor. Daca bugetul nu iti permite, poti apela la serviciul de inchirieri imprimante.

Ce trebuie sa stii despre inchirierea unei imprimante:

Atunci cand apelezi la serviciul nostru de inchirieri imprimante, beneficiezi de mai multe avantaje. In functie de nevoile firmei tale, iti punem la dispozitie pachete de inchiriere avantajoase care pot face fata cu usurinta cerintelor pe care le aveti. Monocrome sau colore, imprimantele de care dispunem sunt echipamente de ultima generatie care pot indeplini functiile de care ai nevoie.

Ce este inclus in pretul chiriei lunare?

  • Livrarea, instalarea si instruirea personalului la locul unde se va folosi imprimanta.
  • Nu se plateste taxa de instalare sau de transport.
  • Se inlocuieste echipamentul daca nu mai coincide cu cerintele pe care le are firma.
  • Asiguram consumabilele (in afara de hartie).
  • Suport tehnic garantat.
  • Inlocuirea pieselor din interiorul echipamentului daca este nevoie.

Pe langa toate acestea, puteti renunta la echipament daca nu mai aveti nevoie de el. De asemenea, daca echipamentul respectiv iti este de folos, poate ramane la firma, la cerere. Renuntarea se face printr-o singura hartie, iar singura conditie impusa este ca echipamentul sa fie in aceeasi stare ca la primire.

Spre deosebire de achizitionarea unei imprimante, inchirierea acesteia este mai practica, mai utila si mult mai ieftina. Aceasta solutie este potrivita atat pentru firmele la inceput de drum, cat si pentru cele cu vechime. Serviciul de inchirieri imprimante este disponibil in toata tara, dar poti inchiria imprimante si in Bucuresti. Toate beneficiile sunt incluse pentru toti clientii nostri, asadar nu trebuie sa iti faci griji daca nu locuiesti in capitala.

Inainte de a face orice alegere, ne asiguram ca iti furnizam informatii asupra ce trebuie sa stii despre inchirierea unei imprimante. Facilitarea optiunii este primul pas spre o colaborare de lunga durata si plina de beneficii. Daca nu stii ce sa alegi, ne poti cere ajutorul, iar noi venim cu solutii pentru afacerea ta!