Închirierea de imprimante

Companiile și persoanele independente sunt principalii beneficiari ai închirierii de imprimante/multifunctionale.Cu închirierea unei imprimante/multifunctionale puteți rapid și fără costuri inițiale sa aveti mașini profesionale in firma d—voastra.

Fără dureri de cap, doar cu o mică taxă inițială veți uita de:

– costul unei imprimante laser care este undeva între 300 și 2500 de euro în 80% din cazuri.
– instalarea, configurarea rețelei, conectarea dispozitivelor la noua imprimantă, veti invata de la specialistii nostri să utilizați toate funcțiile echipamentelor.
– prețul tonerului (chiar daca folositi tonere compatibile, acestea nu sunt niciodată la fel, în plus, folosind toner compatibil pierdeți : calitatea printului,calitatea echipamentului ,garanția imprimantei/multifunctionalului).

Știați că?

Întreținerea si curatarea echipamentului, schimbarea tamburului, schimbarea cuptorului, blocarea hârtiei sunt defectiuni frecvente?

In majoritatea cazurilor, costul reparării, costul pieselor de schimb, inclusiv deplasarea tehnicianului sunt foarte costisitoare.

Controlul costurilor imprimantei,

Stiți cât de mult și ce tipăriți?

Cât costă printurile angajaților d-voastra?

Imprimă ceea ce este necesar?

Urmăriți costurile lunare de tipărire?

Ați observat importanța imprimantei în compania dvs.? Ce ati face fără ea? Doar apreciați funcționalitatea în ziua în care nu functioneaza, deoarece nu puteți imprima facturi, documente, salarii, studii, este uimitor cat este de importanta și ce importanta are imprimanta în compania dvs.

Avantajele închirierii imprimantei

Cu închirierea de imprimante, totul este uitat pentru că aveți un „all inclusive“ pentru o mică taxă lunară,
Acesta este cu siguranță cel mai simplu mod de a avea acces la imprimante/multifunctionale profesionale finanțate prin închiriere, fără o investiție inițială, in timp ce banii în numerar îl puteți utiliza pentru alte lucruri mai urgente.

Caracteristicile contractului de închiriere a imprimantei

Imprimante profesionale fără plata inițială a unui euro.

În mod normal, contractele de închiriere de imprimante sunt de la 6 luni până la 5 ani, motiv pentru care vă veți putea reînnoi imprimantele la fiecare 3 sau 5 ani în funcție de interesul dvs. și veți avea întotdeauna posibilitatea de a lansa complet ultimul model de imprimantă fără costuri inițiale. Vă puteți imagina reînnoirea a 5 imprimante în compania dvs fără a cheltui inițial un euro?

Instalarea imprimantei în biroul dvs.

Odată ce ați accesat închirierea, un serviciu tehnic oficial al mărcii vă va contacta pentru a vă aduce și a instala imprimanta/multifunctionalul în locatiile dvs., O dată echipamentul instalat, veți primi un scurt instructaj de funcționare a noului echipament.