Un copiator profesional este dispozitivul de tip hardware de care ai nevoie atunci cand deschizi un birou sau o societate. Acesta are rolul de a-ti multiplica documentele deja existente. Bineinteles, poti opta pentru copiatoare profesionale cunoscute si sub numele de MFC sau imprimante multifunctionale MFC, care pot copia, printa, scana si uneori trimite faxuri. In functie de necesitatile pe care le are firma ta, alege un copiator care sa se potriveasca perfect. Care este rolul copiatoarelor profesionale intr-un birou?

Foarte multe companii aleg sa stocheze totul in mod fizic si digital. Datele se pot pierde, fie ele si intr-un computer, iar daca este ceva foarte important, cu siguranta te vei gandi la posibilitatea de a le avea si in mod fizic. Copiatoarele sunt exact ceea ce cauti in materie de copiere a documentelor si actelor foarte importante. Aceste echipamente au capacitatea de a copia mai multe pagini intr-un singur minut, economisind timp si foarte multa energie.

Preturile copiatoarelor profesionale variaza in functie de caracteristicile pe care le au, alaturi de accesorii si serviciile pe care le pot oferi. Daca nu esti gata sa investesti intr-un astfel de dispozitiv si totusi ai nevoie de el, cel mai bine este sa te orientezi catre inchirierea lui. Costurile la achizitie pot sa difere si in acelasi timp sa atraga altele suplimentare in functie de starea lui.

 


📍Ești interesat/-ă să discuți cu noi? Ne găsești la numărul de telefon: 0751 016 607 și la adresa de mail office@inchirieri-imprimante.ro


 

Care este rolul copiatoarelor profesionale intr-un birou?

Pe langa faptul ca acestea, dupa cum le spune si numele, copiaza documente – ele mai au rolul de a veni in ajutorul angajatilor. Achizitionarea sau inchirierea unui copiator va mari usor volumul de munca datorita vitezei de printare.

viteza de printare

Angajatii si restul personalului nu va mai fi nevoit sa astepte minute in sir pentru cateva pagini, ci doar cateva secunde. In tot acest timp, cei care lucreaza isi pot continua activitatile si astfel niciun minut de munca nu se va pierde.

 

Cum aleg numarul de copii pentru afacerea mea?

Copiatoarele profesionale pot fi de 4 tipuri. Acestea ofera un anumit numar de copii pe luna, iar in functie de acest numar poti inchiria copiatorul la un anumit pret.

  1. Copiatoarele mici – 2.500 de copii lunar. Echipamentele de acest tip sunt ideale pentru birourile si societatile mici, care copiaza in general contracte, anunturi si alte documente la un interval mai lung de timp.
  2. Copiatoarele medii – intre 2.500 si 10.000 de copii lunar. Copiatoarele profesionale medii sunt potrivite atat pentru afacerile de dimensiuni mici, cat si cele medii, oferind un numar ideal de copii pentru ambele tipuri.
  3. Copiatoarele mari – 200.000 de copii lunar. Un numar atat de mare este cert ca va corespunde cu o companie mare sau cu o afacere de domeniul printing-ului.
  4. Copiatoarele foarte mari – peste 250.000 copii lunar. Afacerile care folosesc acest tip de echipamente sunt intr-un numar scazut, iar pretul lor este destul de mare.

Aceste 4 tipuri de copiatoare profesionale influenteaza alegerea ta pentru biroul sau societatea unde vor functiona. Pretul lor va diferi in functie de numarul de copii lunar si caracteristicile lor, atat la achizitie, cat si la inchiriere.


📍Vrei să închiriezi o imprimantă multifuncțională? Vezi oferta noastră, aici.