Ce este un ADF pentru imprimantă?

V-ați întrebat de multe ori ce este un ADF la o imprimantă?

ADF (acronim de la Automatic Document Feeder) sau alimentatorul automat de documente, este o caracteristică standard la majoritatea imprimantelor multifuncționale.

Acesta permite imprimantei să scaneze, să copieze sau să trimită prin fax mai multe pagini automat, fără a fi nevoie să introduceți manual fiecare pagină.

 

Tipuri de ADF

Există trei tipuri principale de ADF:

  • SADF (Single side automated document feeder) scanează automat doar o față a unei coli de hârtie. Acest lucru este adesea suficient pentru sarcini precum scanarea facturilor sau a altor documente unipaginate.
  • RADF (Reversible automated document feeder) scanează automat ambele fețe ale unei coli de hârtie prin întoarcerea colii în interiorul RADF-ului. Acest lucru este util pentru sarcini precum scanarea cărților sau a altor documente cu mai multe pagini
  • DADF (Dual-scan automated document feeder) scanează automat ambele fețe ale unei coli de hârtie la o singură trecere a colii de hârtie. Acest lucru este cel mai rapid tip de ADF și este util pentru sarcini precum scanarea de cărți sau documente cu multe pagini. 

avantaje ADF

Avantajele unui ADF

  • Economisește timp și efort: cu ajutorul unui ADF nu mai trebuie să introduceți manual fiecare pagină în imprimantă.
  • Crește productivitatea: un ADF vă permite să scanați, să copiați sau să trimiteți prin fax mai multe pagini mai rapid.
  • Reduce riscul de erori: un ADF vă poate ajuta să scanați și să copiați documente cu precizie.

 


📍Sunteți interesat/-ă să discutați cu noi? Ne găsiți la numărul de telefon: 0751 016 607 și la adresa de mail office@inchirieri-imprimante.ro


 

Sfaturile noastre despre cum să alegeți un ADF

  • Capacitatea: Asigurați-vă că ADF-ul are suficientă capacitate pentru nevoile dvs. Dacă trebuie să scanați sau să copiați multe documente, alegeți un ADF cu o capacitate mai mare.
  • Dimensiunea hârtiei: Asigurați-vă că ADF-ul acceptă dimensiunea hârtiei pe care doriți să o utilizați.
  • Tipul de ADF: Alegeți tipul de ADF potrivit pentru nevoile dvs. Dacă aveți nevoie să scanați sau să copiați documente cu ambele fețe, alegeți un RADF sau DADF.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă economisi timp și efort, un ADF poate fi o alegere excelentă. Suntem la un click distanță pentru a vă recomanda ADF-ul potrivit!

Contactați-ne la adresa de email office@inchirieri-imprimante.ro sau la numărul de telefon, 0751.016.607.