Ce îmbunătățiri aduc în interiorul unei societăți deja înființate echipamentele (imprimante/multifunctionale)închiriate?

  1. REDUCEREA CONSIDERABILA A CHELTUIELILOR

Dacă angajați acest serviciu,veți ramane cu capitalul( pe care ați crezut că il investiți în achiziționarea de imprimante/multifunctionale )să îl utilizați în alte resurse.

Cu serviciul nostru de închiriere  imprimante si multifunctionale alegeți cum să plătiți. Aveți opțiunea platii unui pachet lunar confortabil sau a unei chirii lunare pentru utilizarea efectivă a echipamentului și a consumabilelor.

  1. NU TREBUIE SĂ VĂ OCUPATI DE APROVIZIONAREA CONSUMABILELOR

Avem noi grijă să aveti în fiecare lună toate consumabilele pentru echipament (toner, piese ,etc) timp în care d-voastra va veti ucupa de afacerea dvs.

  1. Va salva timpul

Obiectivul nostru principal este reducerea timpului de imprimare. Timpul de economisire are un impact pozitiv asupra procesului de producție al afacerii dvs., de aceea oferim echipamente de calitate și tehnologii avansate.

  1. FUNCȚIONAREA ECHIPAMENTULUI GARANTAT

Avem o echipă specializată care se ocupa de întreținerea corespunzătoare a echipamentului. Serviciul tehnic și materialele folosite( dacă este cazul )sunt incluse în prețul total de închiriere.

  1. INCLUDE ECHIPAMENTUL DE BACKUP( DACA ESTE CAZUL)

Serviciul include echipament de rezervă care servește pentru imprimarea continua . Acesta este proiectat astfel încât să nu existe “pauze de tipărire” în cazul funcționării discontinue.