Te-ai saturat sa repari imprimanta? sa cumperi tonere si piese?

Inchirieri copiatoare Bucuresti

Inchiriaz-o de la noi si ne ocupam de tot fara sa mai ai vreo grija

 

Vezi modele imprimante

Inchirieri imprimante BucurestiScapi de grija tonerelor care sunt scumpe si nu tin atatea pagini cat sunt garantate

Ai fi surprins sa afli cati bani pot fi economisiti prin reducerea costului operational si costului de achizitie a copiatorului, atunci cand faci un contract inchiriere prin Inchirieri-imprimante.ro.

Inchirieri-imprimante.ro ofera o varietate de copiatoare si multifunctionale noi si second hand pentru vanzare sau inchiriere care garanteaza cresterea eficientei si productivitatea firmei.

Contractele noastre de inchiriere sunt ideale pentru companiile de toate dimensiunile care cauta cele mai bune modele de copiatoare la preturi bune, dar care prefera sa inchirieze decat sa cumpere.

Un contract de inchiriere lunar iti permite sa imprimi volume mari de documente, stiind ca asistenta tehnica este la doar un apel distanta, in cazul in care ceva nu merge bine.

Cateva motive sa inchiriezi copiatoare din Bucuresti in loc sa cumperi

Fara riscuri

Daca in orice moment nu esti multumit de performanta noastra sau de copiator, poti anula serviciul fara penalitati. Acordul nostru lunar inseamna ca poti, de asemenea, sa actualizezi sau sa modifici programul pe masura ce nevoile tale se schimba. Nu exista un contract lung pe care sa nu-l poti onora sau care sa perceapa taxa pentru reziliere anticipata.

Totul este inclus

Copiatorul, servicii complete, consumabile si piese.

Copiatoarele pot fi configurate

Cu alimentare automata, duplex, sortator si selector de capse. Avem copiatoarele direct in stoc, gata pentru livrare si instalare rapida.

Program flexibil de inchiriere

Iti permite sa schimbi volumul lunar de copii, odata ce nevoile tale de afaceri se schimba. Nu exista taxe ascunse si poti schimba de cate ori ai nevoie. Nu va vei bloca in contractul gresit atunci cand cel ales este prea mare sau prea mic.

O plata pe luna

Simplifica contabilitatea si elimina surprizele. Programul nostru include toate serviciile, piesele, consumabilele si nu exista taxe neasteptate.

Este problema noastra

Toate serviciile sunt incluse, deci rezolvam orice problema. Daca are nevoie de inlocuit o piese scumpa, vom plati pentru asta. Daca nu poate fi remediat, iti vom inlocui aparatul. (Incearca sa intrebi o companie de leasing daca poate sa iti inlocuiasca copiatorul!).
Cheltuieli de exploatare vs. cheltuieli de capital
Nu este necesar sa amortizezi in timp suma cheltuita pe copiator. Pur si simplu folosesti echipamentul ca parte a cheltuielilor anticipate in firma.

Nevoi de copiere personalizate

Ai nevoie de un copiator pentru un eveniment special sau pe termen scurt? Poti inchiria un copiator pentru un an, o luna sau chiar pentru o zi.

LIVRARE GRATUITA

Livrare si instalare gratuita la adresa indicata

SUPPORT 24/7

Service si mentenanta efectuate in timp util

CONSUMABILE INCLUSE

Toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchirere

100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PEV