Te-ai saturat sa repari imprimanta? sa cumperi tonere si piese?

Inchirieri imprimante Bihor

Inchiriaz-o de la noi si ne ocupam de tot fara sa mai ai vreo grija

 

Vezi modele imprimante

Dacă vrei să închiriezi o imprimantă multifuncțională de la firma noastra din Bihor procesul este simplu și rapid, urmând acești trei pași:

  1. Alege modelul de imprimantă multifuncțională potrivită nevoilor tale: În primul rând, trebuie să identifici tipul de imprimantă multifuncțională de care ai nevoie, în funcție de specificul afacerii tale și de cerințele de imprimare, scanare, copiere sau faxare pe care le ai. La noi poți găsi o gamă largă de modele de imprimante multifuncționale de la brand-uri de renume, care oferă funcții variate și performanțe de înaltă calitate.
  2. Solicită o ofertă personalizată: După ce ai identificat imprimanta multifuncțională de care ai nevoie, poți solicita o ofertă personalizată, care să cuprindă costul lunar de închiriere și serviciile incluse, precum mentenanța, asistența tehnică și înlocuirea consumabilelor. În funcție de nevoile tale, putem adapta oferta astfel încât să obții cel mai bun raport calitate-preț și să economisești bani.
  3. Încheie contractul și bucură-te de servicii de înaltă calitate: După ce ai acceptat oferta și ai semnat contractul de închiriere, îți vom livra imprimanta multifuncțională la locația ta și vom instala echipamentul în locul dorit. În plus, vei beneficia de suport tehnic permanent și mentenanță regulată, astfel încât să te poți concentra pe activitatea ta și să te bucuri de servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile.

În concluzie, procesul de închiriere a unei imprimante multifuncționale de la firma noastra din Bihor este unul simplu și rapid, iar serviciile noastre de calitate te vor ajuta să economisești bani și să îți optimizezi activitatea de birou. Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre opțiunile noastre de închiriere și pentru a obține o ofertă personalizată în funcție de nevoile tale.

Inchirieri copiatoare, multifunctionale BihorScapi de grija tonerelor care sunt scumpe si nu tin atatea pagini cat sunt garantate

LIVRARE GRATUITA

Livrare si instalare gratuita la adresa indicata

SUPPORT 24/7

Service si mentenanta efectuate in timp util

CONSUMABILE INCLUSE

Toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchirere

100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PEV