Te-ai saturat sa repari imprimanta? sa cumperi tonere si piese?

Inchirieri imprimante Sector 5 Bucuresti

Inchiriaz-o de la noi si ne ocupam de tot fara sa mai ai vreo grija

 

Vezi modele imprimante

Dacă deții o afacere sau lucrezi într-un birou, cu siguranță știi cât de important este să ai la dispoziție un echipament de imprimare și copiere care funcționează eficient și fără probleme. Însă, cu toate acestea, aceste echipamente pot avea probleme și pot necesita reparatii sau înlocuirea pieselor, ceea ce poate fi o sursă de stres și costuri neașteptate.

Dacă vrei să nu mai îți faci griji cu privire la piese, reparații sau tonere pentru imprimanta ta multifuncțională sau copiatorul, atunci închirierea acestora de la noi în Sect 5 București poate fi soluția perfectă. Închirierea de la noi include gestionarea tuturor aspectelor tehnice, astfel încât să te poți concentra pe activitățile tale principale.

Pentru început, toate echipamentele noastre de închiriere sunt întreținute de către personalul nostru calificat, astfel încât să funcționeze la cele mai înalte standarde. Nu va mai fi nevoie să îți faci griji cu privire la reparații sau înlocuirea pieselor, deoarece aceste aspecte vor fi gestionate de către noi. În plus, vei avea mereu la dispoziție echipamente de imprimare și copiere care funcționează eficient și fără probleme.

De asemenea, gestionăm și stocul de tonere, astfel încât să nu mai fie nevoie să te gândești la achiziționarea și înlocuirea lor. Toate tarifele noastre de închiriere includ costurile pentru tonere și alte consumabile, astfel încât să nu există surprize neplăcute.

Închirierea de imprimante multifuncționale și copiatoare de la noi poate fi o soluție mult mai economică decât achiziționarea propriilor echipamente, deoarece vei economisi bani și timp prin gestionarea noastră a tuturor aspectelor tehnice. În plus, vei avea mereu la dispoziție cele mai noi modele de echipamente, astfel încât să îți poți îndeplini sarcinile de imprimare, copiere și scanare cu ușurință.

Închirierea de imprimante multifuncționale și copiatoare de la noi poate fi o soluție excelentă pentru orice afacere sau birou, care dorește să beneficieze de servicii de calitate și să economisească timp și bani. Așadar, nu mai aștepta și contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre de inchiriere echipamente printare.

Inchirieri copiatoare, multifunctionale Sector 5 BucurestiScapi de grija tonerelor care sunt scumpe si nu tin atatea pagini cat sunt garantate

LIVRARE GRATUITA

Livrare si instalare gratuita la adresa indicata

SUPPORT 24/7

Service si mentenanta efectuate in timp util

CONSUMABILE INCLUSE

Toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchirere

100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PEV