Te-ai saturat sa repari imprimanta? sa cumperi tonere si piese?

Inchirieri imprimante Sector 2 Bucuresti

Inchiriaz-o de la noi si ne ocupam de tot fara sa mai ai vreo grija

 

Vezi modele imprimante

Dacă aveți nevoie de o imprimantă multifuncțională sau un copiator pentru biroul dvs. din sectorul 2 din București, atunci ar trebui să luați în considerare serviciile de închiriere de la firma noastră. Înțelegem că nu toate companiile au nevoie de o imprimantă sau un copiator în permanență, astfel că serviciul nostru de închiriere vă oferă o soluție flexibilă și convenabilă.

Atunci când închiriați o imprimantă multifuncțională sau un copiator de la noi, beneficiați de mai mult decât un simplu echipament de birou. Închirierea include și asistența tehnică, astfel încât să puteți fi siguri că echipamentul va fi întotdeauna funcțional și pregătit pentru utilizare.

În plus, închirierea unei imprimante multifuncționale sau a unui copiator vă poate ajuta să economisiți bani pe termen lung. Deoarece veți plăti doar pentru perioada în care folosiți echipamentul, nu va trebui să cheltuiți bani pentru achiziționarea unei imprimante sau a unui copiator scump, care poate fi înlocuită într-un interval scurt de timp. În plus, nu va trebui să plătiți pentru întreținerea sau reparațiile echipamentului, deoarece aceste costuri sunt acoperite de către compania noastră.

Închirierea unei imprimante multifuncționale sau a unui copiator poate fi, de asemenea, o soluție ecologică și durabilă pentru biroul dvs. Deoarece echipamentele noastre sunt de ultimă generație, ele utilizează tehnologii de economisire a energiei și sunt construite pentru a dura mai mult timp decât echipamentele mai vechi.

În concluzie, dacă aveți nevoie de o imprimantă multifuncțională sau un copiator în sectorul 2 din București, atunci ar trebui să luați în considerare serviciile noastre de închiriere. Cu costuri reduse și asistență tehnică inclusă, suntem alegerea potrivită pentru orice companie care dorește să economisească bani și să își optimizeze eficiența.

Inchirieri copiatoare, multifunctionale Sector 2 BucurestiScapi de grija tonerelor care sunt scumpe si nu tin atatea pagini cat sunt garantate

LIVRARE GRATUITA

Livrare si instalare gratuita la adresa indicata

SUPPORT 24/7

Service si mentenanta efectuate in timp util

CONSUMABILE INCLUSE

Toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchirere

100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PEV