Te-ai saturat sa repari imprimanta? sa cumperi tonere si piese?

Inchirieri imprimante Chitila

Inchiriaz-o de la noi si ne ocupam de tot fara sa mai ai vreo grija

 

Vezi modele imprimante

Vă mulțumim că ați ales să ne contactați pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de închiriere de imprimante multifuncționale și copiatoare în Chitila.

Ne dorim să vă oferim cele mai bune soluții de imprimare pentru afacerea sau proiectul dvs. și suntem convinși că veți găsi la noi echipamentul potrivit pentru nevoile dvs. De la imprimante compacte, rapide și fiabile până la copiatoare multifuncționale de mare volum, suntem aici pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere.

Avem o gamă largă de modele și branduri de imprimante multifuncționale și copiatoare pentru a răspunde cerințelor dvs. și suntem siguri că vom găsi soluția perfectă pentru dvs. Fie că aveți nevoie de o imprimantă alb-negru pentru documente de birou sau o imprimantă color pentru a tipări materiale de marketing, avem tot ce aveți nevoie.

În plus, vă putem oferi și servicii de mentenanță și reparații, astfel încât să vă puteți concentra pe afacerea dvs. și să lăsați echipamentele noastre profesionale să facă restul.

Dacă sunteți interesat să închiriați o imprimantă multifuncțională sau un copiator în Chitila, vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe informații și pentru a primi o ofertă personalizată. Suntem aici pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită și pentru a vă oferi cele mai bune servicii de imprimare.

Inchirieri copiatoare, multifunctionale ChitilaScapi de grija tonerelor care sunt scumpe si nu tin atatea pagini cat sunt garantate

LIVRARE GRATUITA

Livrare si instalare gratuita la adresa indicata

SUPPORT 24/7

Service si mentenanta efectuate in timp util

CONSUMABILE INCLUSE

Toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchirere

100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PEV