Te-ai saturat sa repari imprimanta? sa cumperi tonere si piese?

Inchirieri imprimante Buftea

Inchiriaz-o de la noi si ne ocupam de tot fara sa mai ai vreo grija

 

Vezi modele imprimante

Venim in intampinarea ta cu o oferta avantajoasa – inchirierea unei imprimante multifunctionale sau a unui copiator in Buftea.

Indiferent de nevoile tale de printare, scanare sau copiere, imprimanta noastra multifunctionala iti ofera toate aceste functionalitati intr-un singur dispozitiv, astfel incat sa poti economisi timp si bani.

Mai mult decat atat, prin inchirierea unei imprimante multifunctionale de la noi, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la costurile de achizitie, mentenanta sau schimbarea cartuselor de cerneala – toate acestea sunt incluse in pretul lunar de inchiriere.

In cazul in care preferi sa folosesti un copiator clasic, iti oferim si aceasta optiune la preturi competitive. Copiatorul nostru este dotat cu cele mai noi tehnologii de imprimare, pentru a-ti oferi o calitate superioara a imaginilor.

Daca esti interesat de oferta noastra, nu ezita sa ne contactezi si sa te bucuri de avantajele pe care ti le oferim. Vino la noi si inchiriaza imprimanta multifunctionala sau copiator in Buftea – garantam ca vei fi multumit de alegerea facuta!

Inchirieri copiatoare, multifunctionale BufteaScapi de grija tonerelor care sunt scumpe si nu tin atatea pagini cat sunt garantate

LIVRARE GRATUITA

Livrare si instalare gratuita la adresa indicata

SUPPORT 24/7

Service si mentenanta efectuate in timp util

CONSUMABILE INCLUSE

Toate consumabilele sunt incluse in pretul de inchirere

100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PEV